Lejemål

Erhvervslejemål

Gå ikke glip af seneste nyheder om Postbyens erhvervslejemål. Skriv dig op i vores kartotek og bliv løbende opdateret før alle andre. Få samtidig Postbyens nyhedsbrev, der giver dig seneste nyt om alle de spændende tiltag i Københavns nye og spirende bykvarter.

Du er altid velkommen til at kontakt os for at høre mere om dine muligheder!

Kontorbygning A

Moderne og effektiv kontorbygning på 5.500m2 i centrum af København, forventes klar til indflytning i 2029.

Kontorbygning B

Moderne og effektiv kontorbygning på 6.500m2 i centrum af København, forventes klar til indflytning i 2029.

Det gode liv
i centrum

Postbyen er et sted for mennesker. Derfor er livskvaliteten lige så centralt et element som beliggenheden er det.
I vores nye bydel i hjertet af København fokuserer vi på det gode liv. Et aktivt liv for både hjerte og hjerne. Postbyen dedikerer områder hvor ambitionen er et inkluderende fællesskab, hvor vi har det godt – både fysisk og psykisk. Derfor sammensætter vi tilbuddene indenfor restauranter, cafeer, butikker og andre faciliteter med netop det gode liv for øje. Følg udviklingen her på siden og skriv dig op til vores nyhedbrev!

Boliger

Vil du bo i Postbyen – så gå ikke glip af de seneste nyheder om Postbyens boliger. Skriv dig op i vores kartotek og bliv løbende opdateret før alle andre. Få samtidig Postbyens nyhedsbrev, der giver dig seneste nyt om alle de spændende tiltag i Københavns nye og spirende bykvarter.

Du er altid velkommen til at kontakt os for at høre mere om dine muligheder!

Oplev bydelen

Mere centralt bliver det næppe. Dyk ned i vores interaktive kort og gå på opdagelse i Københavns nye bykvarter og lokalområdets mange tilbud.