Postbyen
Bringer
Mennesker
Sammen

Byliv

Postbyen får et bredt udvalg af tilbud til alle

I Postbyen kommer et rigt byliv med restauranter, caféer, cocktail- og vinbarer og butikker. Alt vil være offentligt tilgængeligt og vil byde både ansatte, beboere og gæster velkommen fra tidlig morgen til sen aften. Fælles for alle aktører og tilbud vil være fokus på kvalitet, bæredygtighed og sundhed samt ønsket om at skabe en bydel med plads til fællesskab og gode oplevelser.

Spis en sund morgenmad med børnene på én af Postbyens caféer, inden du afleverer, og mød dine venner efter arbejde. I The Health Club er der adgang til behandlere og træningsfaciliteter, så der let kan bookes tid mellem to møder, og hvis du trænger til ny inspiration slut på dagen, så er det nemt at tilmelde dig et træningshold i Outdoor Club, gå en tur i de grønne omgivelser eller smutte ned til havnens kajakhotel og tage en paddle’n’talk med din kollega.

Oversigt over Postbyen

Postbyen bliver en mangfoldig bydel med erhverv, boliger og byliv.
Se de forskellige faciliteter bydelen kommer til at bidrage med.

Postbyen binder København sammen

Det centrale København får et helt nyt kvarter. Med Københavns Hovedbanegård som nabo udvikles området, og byen og vandet bindes sammen i en ny grøn forbindelse med åbne pladser, grønne oaser og plads til at leve et bæredygtigt, sundt og mangfoldigt liv – i perfekt balance mellem arbejde og fritid.

POSTBYENS BYPARK

Postbyens uderum er de grønne oaser af ro i arbejdsdagen, indrettet så de kan anvendes både sommer og vinter til gavn for dem, der arbejder, bor og færdes i bydelen.

Arealerne er designet med fokus på biodiversitet, så de løfter hele områdets mikroklima, og er det ideelle sted at holde uformelle møder eller blot lade op midt i en travl hverdag.

Den levende by

Postbyen etableres som et nyt, frodigt og grønt bykvarter – en oase med et åbent og attraktivt miljø, som tager sit afsæt i stedet og dets særlige beliggenhed på kanten til baneterrænet. 

De cirkulære tårne i varierende højder, der ligger ud til baneterrænet, bliver et nyt pejlemærke og en markør for indgangen til København fra sydvest. Intentionen er at skabe en bebyggelse og et bykvarter, der rækker frem i tiden og giver en københavnsk fortolkning af det moderne bolig- og kontorbyggeri i sammenhæng med en langtidsholdbar byudvikling. Det sker gennem høj arkitektonisk kvalitet, fortætning og nedbrydning af skalaen samt ved at understøtte den levende by med pladser og byrum, der sikrer et livligt, åbent og attraktivt bymiljø.