Kom til åben byggeplads på Kulturnatten

Byggeriet på Postgrunden er i fuld gang, og nu har du en unik mulighed for at komme ind og se byggepladsen. På Kulturnatten, fredag 11. oktober, er der åben byggeplads, hvor alle er velkomne til at kigge forbi. 

Postgrunden er netop nu ved at blive omdannet til et helt nyt bykvarter . 

– Vi vil gøre Postgrunden til et attraktivt nyt bykvarter med arbejdspladser, boliger, hotel, spisesteder og aktivt byliv. Det er et stort byudviklingsprojekt, og vi er lige nu igang med første etape, siger ejendomsudviklingsdirektør i Danica Pension, Robert V. S. Nellemann. 

I 2018 startede arbejdet på byggepladsen med nedrivning af den tidligere postterminal, miljøsanering og udgravning. I år startede det såkaldte funderingsarbejde, hvor man satte ca. 2.000 pæle i jorden, der udgør en del af fundamentet for de bygninger, der vender ud mod Bernstorffsgade. Lige nu er der ved at blive støbt de såkaldte bundplader, ligesom parkeringskælderen er ved at tage form. 

På Kulturnatten har du og din familie mulighed for at komme helt tæt på byggeriet, når der er åben byggeplads på Postgrunden kl. 18-22. 

– Vi glæder os til at åbne byggepladsen for hele byen. Det er en unik chance for at komme ind og se én af Københavns største byggepladser og se de første kvadratmeter af de nye bygninger. 

På Kulturnatten kan du få mere at vide om det kommende bykvarter og selve byggeriet, få et kig ind i det kommende bykvarter med VR-briller og nyde udsigten over den enorme byggeplads over en kop kaffe. Børn kan deltage i en konkurrence og få en flot byggehjelm med hjem (så længe lager haves). 

Arrangementet er en del af Kulturnatten, så alle er velkomne.

Fakta
Dato: Fredag den 11. oktober
Tid: Kl. 18-22
Sted: Indgang v. Bernstorffsgade 34 
Tilmelding: Ikke nødvendig 

Tilføjet d.